Undervisere


 

 

 

 

 

Pernille

Pernille Aven fandt yoga i 2003 og det var kærlighed ved først asana. Hun oplevede hurtigt hvad yoga gjorde ved kroppen, og hvordan kroppen begyndte at ændre ved sindet. I 2007 begyndte hun at undervise i yoga.
Pernille har et hav af workshops, immersions og teacher trainings bag sig og er bl.a. certificeret yoga underviser fra Hamsa (DK), certificeret per/post-natal yoga teacher fra DIG Yoga (US) og Rasa Yoga (US).

Pernille Avens undervisning er en dygtig balance mellem det legende flow og fine præcise instruktioner, hun lægger vægt på korrekt alignment, samt at have det sjovt på måtten! Hun ønsker at alle skal opleve glæden ved yoga, uanset udgangspunkt, og på egen krop mærke hvordan yoga kan ændre en, til en bedre version af sig selv.
For Pernille Aven er yoga som at finde hjem og ind i hjertet – til den jeg virkelig er!
Yogaen minder mig om at leve livet fra hjertet, acceptere det som kommer og nyde verden omkring mig.

Pernille Aven er den ene af de to ejere af PAKHUS YOGA.

Pernille er pt. på barselsorlov

 

 

 

 

 

Ania

Ania har undervist i yoga siden 2000. Hun har en bagggrund som danser (ballet og moderne dans) og har derfor beskæftiget sig med bevægelse siden hun var 6 år. Anias faste træning er ashtanga yoga, men siden 2005, hvor hun tog sin første Anusara workshop i Madrid er mindsettet nærmere tilknyttet anusara yogaens hjerteorienterede filosofi og legende tilgang til yogaen.

Indenfor ashtanga yoga er hun især inspireret af mødet med Maty Ezraty og Chuck Millers (workshops og teachertraning) tilgang til ashtanga yoga. Hun har studeret med mange af senior lærerne indenfor Anusara yoga og har gennemført Anusara Immersion I – III.
I hendes undervisning ligger hun vægt på teknik, alignment og åndedræt.

Yoga er for Ania ‘ the middle path’ – balance.
Det rum der opstår, når vi skaber forbindelse, fysisk som mentalt.
En vej, tilgangen til, glæden inden i.

Ania er den ene af de to ejere af PAKHUS YOGA.

 

 

 

 

 

Liva

Livas undervisning afspejler hendes musiske virke, hvor kreativitet og dynamik er vigtige elementer.
Åndedræt, udtryk og fysik bliver sat i spil og der er plads til at nyde kroppens bevægelighed og sindets stilhed.
Når hun praktiserer og underviser er det også en oplevelse af samhørighed der finder sin vej – samhørighed med sig selv og med omverdenen.

Yoga må gerne være en oplevelse, en legende dans. Yogaen skal udfordre og samtidigt være dit trygge hjem.
Til Livas klasser vil du altid blive forkælet med sang under Savasana.

Liva tog Hamsa Yoga Studios 100 timers vinyasa TT i 2013. Hun studerer Musikalsk Akkompagnement for dans på Den danske scenekunstskole og har en BA i rytmisk sang fra det Jyske Musik Konservatorium i Aarhus.

 

 

 

 

 

Mathias

Mathias er oprindeligt uddannet danser, men blev pga. tilbagevendende skader nødsaget til at udforske det alternative, da den konventionelle behandling ikke havde den ønskede virkning. Efter en måneds intensiv yoga i Sydindien erfarede han, at yoga ikke blot får den fysiske krop i balance, men også har en dyb indvirkning på det følelsesmæssige og mentale. Han oplevede en dyb ro og klarhed som aldrig før.

Mathias har sidenhen rejst og studeret yoga og andre holistiske behandlingssystemer i bl.a. Indonesien, Thailand og Costa Rica. Han har en 200-timers yogalæreruddannelse fra Hamsa Yoga Studio, en 300-timers yogalæreruddannelse fra Nosara Yoga Institute, Costa Rica, samt en Thai Yoga Massage uddannelse. Tilgangen til yoga er let og legende og på at undersøge og balancere de forskellige aspekter af os ”selv”.

 

 

 

 

 

Freja

Freja har lavet yoga, siden hun var 18 år i 1995, og nyder stadig det fantastiske redskab yoga er for alle aldre. Et redskab der kan hjælper én til at udvikle sig som menneske, til at opleve velvære i kroppen, følelserne, sindet og sjælen.

På nuværende tidspunkt arbejder Freja, som fultidspædagog og souschef i en vuggestue, hvor hun underviser i Mini Yoga, der har mange ligheder med rytmik og sansemotorisk træning. Hun er uddannet børneyogalærer fra Lille Yogahus.

Freja spiller trommer i bandet Neela Bindu. Genren er kirtans, hvor alle med deres stemme er med til at skabe noget unikt for hver koncert. Det er musik, der inviterer til indre glæde, fred og en dyb meditation.

 

 

 

 

Julie

Julie startede sin yogapraksis for godt 8 år siden på hendes første besøg i New York. Her blev hun hurtigt tiltrukket af den intense form for træning af både kroppen og sindet. I dag er yogaen hendes livsstil, en daglig styrkende og helbredende proces, som hjælper kroppen af med spændinger, og opbygger smidighed og balance. Yogaens spirituelle side er afspejlet i hendes yogapraksis og undervisning. Hendes timer er en dejlig blanding af ​varm vinyasa, meditation, mantra og chanting, der efterlader en følelse af balance, glæde og styrke.

Julie er 200 RYS certificeret fra Quantum Yoga School hos Lara Baumann, Sri Lanka, som er dybt inspireret af Ayurveda, Jivamukti og Kundalini yoga. Hun har en passion for Ayurveda, og tror på at kombinationen af yoga og Ayurveda sammen skaber en sund livsstil.

 

 

 

 

 

Cedric

Cedrics ”yogarejse” startede for 10 år siden og i dag  er yoga  en livsfilosofi for ham, som han anvender både på og uden for yogamåtten. Cedric er primært inspireret og uddannet af lærer indenfor Anusara og Ashaya yoga traditioner.

Cedrics yogaundervisning retter sig mod alle uanset niveau, smidighed og styrke. Han lægger stor vægt på god ”body alignment” som gør, at vores krop langsomt kommer tilbage til sin mest optimale holdning, og at hver stilling udføres på en sikker og helende måde. Derudover er det vigtigt for ham at skabe et trygt og inkluderende rum, hvor det føles både sikkert og sjovt at være sig selv, udvide sine grænser og have det godt i kroppen, hjertet og sindet.

Udover yogaundervisning tilbyder Cedric livs- og karrierecoaching med et holistisk perspektiv, som integrerer mindfulness, kroppen og psykoterapi/coaching.

 

Arenze

Arenze begyndte til yoga i 1994, og er stadig lige inspireret af det. Hun ser yoga som en evig udforskning, en proces, som udvikler kroppen og sindet.
Interessen for yoga har ført til to års yogalæreruddannelse fra Galway Yoga Centre i Irland og videreuddannelser i efterfødselsyoga hos Maria Allingham, yoga for mor og baby hos Uma Dinsmore-Tuli, gravidyoga hos British Wheel of Yoga og børneyoga fra Det Lille Yogahus. Arenze har undervist i yoga siden 2002, og har undervist alt fra vuggestuebørn til 88-årige!

Arenzes timer tager udgangspunkt i de deltagere, der er foran hende den dag, og hun lægger vægt på at deltagerne har mere energi og ro når timen er slut end da den startede.

Til gravidyoga er der fokus på at blive fysisk og mentalt klar til fødslen – uanset hvilken type fødsel, du ønsker. Du træner nærvær og åndedræt, bliver stærkere i lænd og bækkenbund og gennem guidede afspændinger får du kærlig kontakt til dit barn.
Efterfødselsyoga hjælper dig i at lære din nye krop at kende og styrke kernemuskler og bækkenbund, strække ømme muskler blidt ud og finde hvile. Baby er med til nogle af øvelserne, og vi laver også babyyoga.

stine profil

 

 


 

Stine

Stines yogarejse begyndte i 1999 og har siden ført hende gennem et hav af forskellige stilarter og undervisere både i ind- og udland.
Glæden ved bevægelse og fysiske udfordringer er Stines ledestjerne i yogaen. Den genspejles til stadighed i hendes forkærlighed for armbalancer, bagoverbøjninger og for et legende flow. Åndedræt, meditation og mere afspændende praksisser er med tiden også blevet en integreret del af Stines praksis og undervisning.

I bagagen har hun en teacher training med Maty Ezraty og Chuck Millers i astangha yoga.
Hun har desuden gennemført teacher trainings i gravidyoga og kvindeyoga med Uma Dinsmore-Tuli.

Stine søger i sin undervisning at videregive livsglæde og positiv energi gennem fokus, nærvær og humor. Hun lægger stor vægt på god alignment, teknik og kommunikation, samt på at give den enkelte elev redskaber til at lytte til egne grænser både fysisk og psykisk.

Stine er Cand.comm fra RUC og har i mange år arbejdet i kulturbranchen foruden at undervise i yoga.

Stine er pt på barselsorlov

 

 


 

Kirstine

Kirstine mødte yoga første gang i 2001 på en danseuddannelse. Hun elskede udfordringen i de for hende nye, lidt underlige stillinger med mystiske navne. Dengang var det Ashtanga yoga hun dyrkede og i dag er det primært hatha og vinyasa yoga som er en integreret del af hendes liv. I dag kan Kirstine ikke leve uden yogaen. Den har stor indflydelse på hendes liv – både på og udenfor yogamåtten.

I sine yogaklasser lægger Kirstine bl.a. vægt på grounding og alignment som et fundament til at finde en forbindelse mellem kroppen, åndedrættet og sindet.

Kirstine har undervist i dans, gymnastik og yoga i mere end 15 år. Hun er uddannet indenfor dans og scenekunst, senere idrætslærer og som yogalærer indenfor Anusara, Yin Yoga og Børneyoga og efteruddannelser i bl.a meditation & pranayama, yogateknik og yogaterapi.

Hun er pt. under uddannelse til kropsterapeut.

Udover at undervise yoga, herunder gravid yoga, underviser Kirstine også med udgangspunkt i sin baggrund som cand.comm fra RUC i skriftlig og mundtlig kommunikation samt selvstændige i at udvikle deres virksomheder.