Undervisere

Ania

Ania har undervist i yoga siden 2000. Hun har en bagggrund som danser (ballet og moderne dans) og har derfor beskæftiget sig med bevægelse siden hun var 6 år. Anias faste træning er ashtanga yoga, men siden 2005, hvor hun tog sin første Anusara workshop i Madrid er mindsettet nærmere tilknyttet anusara yogaens hjerteorienterede filosofi og legende tilgang til yogaen.

Indenfor ashtanga yoga er hun især inspireret af mødet med Maty Ezraty og Chuck Millers (workshops og teachertraning) tilgang til ashtanga yoga. Hun har studeret med mange af senior lærerne indenfor Anusara yoga og har gennemført Anusara Immersion I – III.
I hendes undervisning ligger hun vægt på teknik, alignment og åndedræt.

Yoga er for Ania ‘ the middle path’ – balance.
Det rum der opstår, når vi skaber forbindelse, fysisk som mentalt.
En vej, tilgangen til, glæden inden i.

Ania er ejer af PAKHUS YOGA.

Liva

Livas undervisning afspejler hendes musiske virke, hvor kreativitet og dynamik er vigtige elementer.
Åndedræt, udtryk og fysik bliver sat i spil og der er plads til at nyde kroppens bevægelighed og sindets stilhed.
Når hun praktiserer og underviser er det også en oplevelse af samhørighed der finder sin vej – samhørighed med sig selv og med omverdenen.

Yoga må gerne være en oplevelse, en legende dans. Yogaen skal udfordre og samtidigt være dit trygge hjem.
Til Livas klasser vil du altid blive forkælet med sang under Savasana.

Liva tog Hamsa Yoga Studios 100 timers vinyasa TT i 2013. Hun studerer Musikalsk Akkompagnement for dans på Den danske scenekunstskole og har en BA i rytmisk sang fra det Jyske Musik Konservatorium i Aarhus.

(Orlov til jan 2019)

Mathias

Mathias er oprindeligt uddannet danser, men blev pga. tilbagevendende skader nødsaget til at udforske det alternative, da den konventionelle behandling ikke havde den ønskede virkning. Efter en måneds intensiv yoga i Sydindien erfarede han, at yoga ikke blot får den fysiske krop i balance, men også har en dyb indvirkning på det følelsesmæssige og mentale. Han oplevede en dyb ro og klarhed som aldrig før.

Mathias har sidenhen rejst og studeret yoga og andre holistiske behandlingssystemer i bl.a. Indonesien, Thailand og Costa Rica. Han har en 200-timers yogalæreruddannelse fra Hamsa Yoga Studio, en 300-timers yogalæreruddannelse fra Nosara Yoga Institute, Costa Rica, samt en Thai Yoga Massage uddannelse. Tilgangen til yoga er let og legende og på at undersøge og balancere de forskellige aspekter af os ”selv”.

Julie

Julie startede sin yogapraksis efter sit første besøg i New York hvor hun blev introduceret til yoga hos Yoga To The People. Her blev hun hurtigt tiltrukket af den intense form for træning af både kroppen og sindet. I dag er yogaen hendes livsstil, en daglig styrkende og helbredende proces, som hjælper kroppen af med spændinger, og opbygger smidighed og balance. Yogaens spirituelle side er afspejlet i hendes yogapraksis og undervisning. Hendes timer er en dejlig blanding af ​varm vinyasa, meditation, mantra og chanting, der efterlader en følelse af balance, glæde og styrke.

Julie er 200 RYS certificeret fra Quantum Yoga School hos Lara Baumann, Sri Lanka, som er dybt inspireret af Ayurveda, Jivamukti og Kundalini yoga. Hun har en passion for Ayurveda, og tror på at kombinationen af yoga og Ayurveda sammen skaber en sund holistisk livstil.  Julie er pt igang med at videreuddanne sig med en 300 timers yogauddannelse hos Sianna Sherman, Rasa Yoga

Cedric

Cedrics ”yogarejse” startede for 10 år siden og i dag  er yoga  en livsfilosofi for ham, som han anvender både på og uden for yogamåtten. Cedric er certificereret i Ashaya Yoga, en alignment-based og hjerte-centreret yoga metode fra USA, og har snart mere end 700 timers yogauddannelser bag sig.

Cedrics yogaundervisning retter sig mod alle uanset niveau, smidighed og styrke. Han lægger stor vægt på god ”body alignment” som gør, at vores krop langsomt kommer tilbage til sin mest optimale holdning, og at hver stilling udføres på en sikker og helende måde. Derudover er det vigtigt for ham at skabe et trygt og inkluderende rum, hvor det føles både sikkert og sjovt at være sig selv, udvide sine grænser og have det godt i kroppen, hjertet og sindet.

Udover yogaundervisning tilbyder Cedric livs- og karrierecoaching med et holistisk perspektiv, som integrerer mindfulness, kroppen og psykoterapi/coaching.

Jenny

Jenný er 300-timers certificeret Jivamukti Yogalærer, arkitekt og en dedikeret yogi gennem mange år. For Jenný er yogaen en livstil, som har hjulpet hende med at finde balance, glæde og styrke, hun brænder for at lære fra sig.

I Jenný’s  undervisning vil du opleve en holistisk yogapraksis, med dynamiske og kreative flow sekvenser sammen med omvendte stillinger og  balanceøvelser.  Hendes timer opfordrer til at vende blikket indad samt udforske yogaens dybere lag og bagvedliggende filosofi. Du vil opleve dybe stræk, hands-on assists, meditation og chanting.

Kirstine R.

Kirstine startede yoga tilbage i 1999 og er uddannet ved Hamsa yoga.
Yoga for Kirstine er balance og stabilitet, nærvær samt fysisk og psykisk styrke, herunder en øget kropsbevidsthed og anerkendelse af egne forcer og udfordringer. Hun underviser ud fra at vores strategier på yogamåtten er repræsentative for vores færden i den øvrige verden og gør sig derfor umage for at møde holdet og om muligt den enkelte yogi hvor yogi er, lige præcis den dag. Kirstine brænder for at gøre en forskel og ønsker med undervisningen at udvikle og støtte andre i deres kropslige erkendelser og udvikling.

Kirstine er også uddannet socialpædagog og NADA behandler.

Sara

Sara underviser i Hatha yoga, Astanga-baseret vinyasa, mindfulness og indsigtsmeditation.
Sara er uddannet yogalærer fra Senses i København (100 timer), den amerikanske yogaskole Bodhi Yoga Academy (200 RYT) og har en lang række workshops og kurser bag sig, blandt andet i yogaetik, buddhistisk psykologi og åndedrætsteknik. Sara har brugt det sidste årti på at udforske meditation med forskellige lærere og boede i 2015 otte måneder i et buddhistisk meditationscenter i Frankrig for at studere og praktisere.
Saras undervisning har først og fremmest fokus på at skabe et trygt rum, hvor du kan møde dig selv ærligt, fri af tolkning og krav, og på den måde finde lethed og plads hvor der er trængt, både i krop og sind. Gennem medfølelse og fokus øver vi os i at omfavne – og finde frihed i – hvert øjeblik præcis som det er.

Ved siden af yogaen har hun en Ph.d. i antropologi og arbejder til daglig som udviklingskonsulent.

Tania

Tania begyndte sin yogapraksis i 2007. Det første lange stykke tid var det en udfordring blot at sidde med strakte ben, men samtidig mærkede hun hurtigt, at yogaen gjorde noget godt for hende både fysisk og mentalt. Derfor kom yogaen til at fylde mere og mere, og i 2014 uddannede hun sig til yogalærer hos Prana Yoga Shala.
I dag er yogaen for Tania et fast holdepunkt og pusterum i et en til tider hektisk hverdag, hvor hun nyder at sætte hovedet på standby og have kroppen i fokus. Både som udøver og underviser er hun fascineret af, at der altid er et udviklingspotentiale i arbejdet med den enkelte asana. Selv om stillingerne gentager sig, er kroppen og fysikken aldrig præcis det samme sted, og jo bedre man lærer stillingen at kende, jo flere finesser er der at arbejde med, så oplevelsen bliver forskellig fra praksis til praksis.

 

Kirstine F.

Kirstine mødte yoga første gang i 2001 på en danseuddannelse. Hun elskede udfordringen i de for hende nye, lidt underlige stillinger med mystiske navne. Dengang var det Ashtanga yoga hun dyrkede og i dag er det primært hatha og vinyasa yoga som er en integreret del af hendes liv. I dag kan Kirstine ikke leve uden yogaen. Den har stor indflydelse på hendes liv – både på og udenfor yogamåtten.

I sine yogaklasser lægger Kirstine bl.a. vægt på grounding og alignment som et fundament til at finde en forbindelse mellem kroppen, åndedrættet og sindet.

Kirstine har undervist i dans, gymnastik og yoga i mere end 15 år. Hun er uddannet indenfor dans og scenekunst, senere idrætslærer og som yogalærer indenfor Anusara, Yin Yoga og Børneyoga og efteruddannelser i bl.a meditation & pranayama, yogateknik og yogaterapi.

Hun er pt. under uddannelse til kropsterapeut.

Udover at undervise yoga, herunder gravid yoga, underviser Kirstine også med udgangspunkt i sin baggrund som cand.comm fra RUC i skriftlig og mundtlig kommunikation samt selvstændige i at udvikle deres virksomheder.