Mor ♥ Baby yoga

Mor ♥ Baby yoga
er en skøn måde at styrke båndet mellem mor og baby, hvor begge får noget ud af det. Undervisningen er en kombination, hvor mor laver yoga alene og yoga sammen med og for baby.

Yoga for mor styrker og afspænder kroppen, med særligt fokus på kernen (ryg-maveområdet) og bækkenbunden, det giver dig mere overskud og energi i hverdagen.
Yoga for baby styrker motorikken, giver glæde og stimulerer sanserne. Hvis baby hellere vil sove i barnevognen er der plads udenfor (husk babyalarm).

Yogaundervisningen foregår i et roligt hatha tempo, med fokus på bevægelse (asanas), meditation, åndedrætsøvelser og afspænding.
Mor kan deltage når hun har fået OK fra sin lægen, vi anbefaler dog at man starter tidligst 8 uger efter en normal fødsel og 12 uger efter et ukompliceret kejsersnit. Det er en god ide at starte før baby gerne vil kravle overalt, for så for du ikke ro til din egen yoga 🙂

Der mulighed for at indhente mistede gange på vores almindelige hold (uden baby), hvis der er en dag du er forhindret i at komme (dette skal være indenfor din tilmeldingsperiode). Se vores hvornår de andre hold ligger her: uge skema.

Hold

Fredag d. 22. marts – 10. maj kl. 11.30 – 13.30 ( fri 12.04 + 19.04)
6 gange ( 2 timers hold så der er ekstra tid til forkælelse for både mor og baby )
Pris: 1000 kr inkl. måtteleje
Undervises af Julie
Fredag d. 24. maj – 28. juni kl. 11.30 – 13.30
6 gange ( 2 timers hold, så der er ekstra tid til forkælelse for både mor og baby )
Pris: 1000 kr inkl. måtteleje
Undervises af Julie

 

TILMELDING

Skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefon nummer og mailadresse med emnet “mor&baby yoga” og hvilket hold du ønsker at deltage på.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overføre for i meddelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk tilmelding er bindende.
Mor♥Baby yoga holdene køre som fast tilmelding læs mere i vores købsbetingelser.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem