Mor ♥ Baby yoga

MorbabyMor ♥ Baby yoga er en skøn måde at styrke båndet mellem mor og baby, hvor begge får noget ud af det. Undervisningen er en kombination, hvor mor laver yoga alene og yoga sammen med og for baby.
Yoga for mor styrker og afspænder kroppen, med særligt fokus på kernen (ryg-maveområdet) og bækkenbunden, det giver dig mere overskud og energi i hverdagen.
Yoga for baby styrker motorikken, giver glæde og stimulerer sanserne. Hvis baby hellere vil sove i barnevognen er der plads udenfor (husk babyalarm).

Yogaundervisningen foregår i et roligt hatha tempo, med fokus på bevægelse (asanas), meditation, åndedrætsøvelser og afspænding.
Mor kan deltage når hun har fået OK fra sin lægen, vi anbefaler dog at man starter tidligst 8 uger efter en normal fødsel og 12 uger efter et ukompliceret kejsersnit.

Der mulighed for at indhente mistede gange på vores almindelige hold (uden baby), hvis der er en dag du er forhindret i at komme (dette skal være indenfor din tilmeldingsperiode). Se vores hvornår de andre hold ligger her: uge skema.

Hold 2018

Mandag d. 5. feb – 26. mar kl. 12.00 – 13.30
8 gange
Pris: 975 kr inkl. måtteleje

 

Mandag d. 9. apr – 4. juni kl. 12.00 – 13.30 (NB ingen undervisning 21. maj)
8 gange 
Pris: 975 kr inkl. måtteleje

 

TILMELDING

Skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefon nummer og mailadresse med emnet “mor&baby yoga” og hvilket hold du ønsker at deltage på.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2101 konto: 0726876223 eller via MobilePay på: 63179 (husk at skriv hvad du overføre for i meddelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk tilmelding er bindende og du vil modtage en bekræftelse på mail, når vi har modtaget din betaling.
Mor♥Baby yoga holdene køre som fast tilmelding læs mere i vores købsbetingelser.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem