Mor ♥ Baby yoga

Mor ♥ Baby yoga
er en skøn måde at styrke båndet mellem mor og baby, hvor begge får noget ud af det.

Efterfødselsyoga

(Baby:  2mdr til kravle alder)

Undervisningen er en kombination, hvor mor laver yoga alene og yoga sammen med og for baby.

Det primære fokus vil være på mor, hvor vi lægger fokus på bækkenbund, kerne og åndedræt og laver lidt simpel  flow og udstræk af skuldre nakker og hele kroppen. Yogaen vil bidrage til give dig mere ro, overskud og energi i hverdagen.

Yoga for baby styrker motorikken, giver glæde og stimulerer sanserne.
Holdet er fra de 2 mdr til kravle alder. Der vil igennem timen blive vist og lavet øvelser der kan inspirerer til at tumle med baby der hjemme, så vi hjælper den motoriske udvikling. Der bliver taget hensyn til babyernes alder

Hvis baby hellere vil sove i barnevognen er der plads udenfor (husk babyalarm).

Mor kan deltage når hun har fået OK fra sin lægen, vi anbefaler dog at man starter tidligst 8 uger efter en normal fødsel og 12 uger efter et ukompliceret kejsersnit.

Motorik baby og yoga for mor

( Baby: kravler alder til gå alder)

Dette hold er det naturligt step fra efterfødsel dvs når din baby kravler og du dermed ikke har ro på efterfødselsholdet.

Dette hold lægger vægt på genoptræning efter graviditet /fødsel, men integrerer også baby i yogaøvelserne og har samtidig fokus på babys motorik og den motoriske udvikling .

Yogaundervisningen foregår i et roligt hatha tempo, med fokus på bevægelse (asanas), meditation, åndedrætsøvelser og afspænding.

Øvelser for baby vil blive vist, så I kan øve dem sammen hjemme også, hvis baby på dagen hellere vil sove i barnevognen (husk babyalarm).

Ekstra for alle mor hold

Der mulighed for at indhente mistede gange på vores almindelige hold (uden baby), hvis der er en dag du er forhindret i at komme (dette skal være indenfor din tilmeldingsperiode). Se vores hvornår de andre hold ligger her: uge skema.

Hold

Efterfødselsyoga  (Baby: 2 mdr til kravle alder)
Mandag d. 6. januar – 24. februar kl. 11.30 – 13.00
8 gange
Pris: 995 kr inkl. måtteleje
Undervises af Amanda
Efterfødselsyoga  (Baby: 2 mdr til kravle alder)
Mandag d. 2. marts – 27. april kl. 11.30 – 13.00
(fri 13. april  2. påskedag)
8 gange
Pris: 995 kr inkl. måtteleje
Undervises af Amanda

TILMELDING

Skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefon nummer og mailadresse med emnet “mor&baby yoga” og hvilket hold du ønsker at deltage på.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skrive, hvad du overfører for i meddelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk tilmelding er bindende.
Mor♥Baby yoga holdene køre som fast tilmelding læs mere i vores købsbetingelser.