Undervisere

Ania

(Opdateret tekst på vej )

Ania leder PAKHUS YOGA – The Yoga Space

Liva

Livas undervisning afspejler hendes musiske virke, hvor kreativitet og dynamik er vigtige elementer.
Åndedræt, udtryk og fysik bliver sat i spil og der er plads til at nyde kroppens bevægelighed og sindets stilhed.
Når hun praktiserer og underviser er det også en oplevelse af samhørighed der finder sin vej – samhørighed med sig selv og med omverdenen.

Yoga må gerne være en oplevelse, en legende dans. Yogaen skal udfordre og samtidigt være dit trygge hjem.
Til Livas klasser vil du altid blive forkælet med sang under Savasana.

Liva tog Hamsa Yoga Studios 100 timers vinyasa TT i 2013. Hun studerer Musikalsk Akkompagnement for dans på Den danske scenekunstskole og har en BA i rytmisk sang fra det Jyske Musik Konservatorium i Aarhus.

Cedric

Cedrics ”yogarejse” startede for 10 år siden og i dag  er yoga  en livsfilosofi for ham, som han anvender både på og uden for yogamåtten. Cedric er certificereret i Ashaya Yoga, en alignment-based og hjerte-centreret yoga metode fra USA, og har snart mere end 700 timers yogauddannelser bag sig.

Cedrics yogaundervisning retter sig mod alle uanset niveau, smidighed og styrke. Han lægger stor vægt på god ”body alignment” som gør, at vores krop langsomt kommer tilbage til sin mest optimale holdning, og at hver stilling udføres på en sikker og helende måde. Derudover er det vigtigt for ham at skabe et trygt og inkluderende rum, hvor det føles både sikkert og sjovt at være sig selv, udvide sine grænser og have det godt i kroppen, hjertet og sindet.

Udover yogaundervisning tilbyder Cedric livs- og karrierecoaching med et holistisk perspektiv, som integrerer mindfulness, kroppen og psykoterapi/coaching.

Jenny

(på orlov)
Jenný er 300-timers certificeret Jivamukti Yogalærer, arkitekt og en dedikeret yogi gennem mange år. For Jenný er yogaen en livstil, som har hjulpet hende med at finde balance, glæde og styrke, hun brænder for at lære fra sig.

I Jenný’s  undervisning vil du opleve en holistisk yogapraksis, med dynamiske og kreative flow sekvenser sammen med omvendte stillinger og  balanceøvelser.  Hendes timer opfordrer til at vende blikket indad samt udforske yogaens dybere lag og bagvedliggende filosofi. Du vil opleve dybe stræk, hands-on assists, meditation og chanting.

Kirstine K. H.

(Opdateret tekst på vej )


Amanda

Amanda har dyrket yoga siden 2007 og brænder for at dele den glæde og ro, som findes i en yogapraksis. Størstedelen af sine yogauddannelser har hun taget i San Francisco (2012-2014), men hun har også taget yin immersion og efterfødselsyogauddannelse herhjemme. Amanda har over 600 timers yogauddannelse bag sig.

Siden 2013 har Amanda beskæftiget sig med ayurveda for kvinder, og hun er uddannet både ayurvedisk livsstilsvejleder og certificeret ayurvedisk efterfødselsdoula. Ayurvedaen har et særligt blik for alle kroppes forskelligheder og for, hvordan årstider og omgivelser indvirker på hver enkelt. Dette blik er med i Amandas yogaundervisning, der i høj grad er præget af et roligt tempo og hvor modifikationer prioriteres højt.

Kirstine R.

Kirstine startede yoga tilbage i 1999 og er uddannet ved Hamsa yoga.
Yoga for Kirstine er balance og stabilitet, nærvær samt fysisk og psykisk styrke, herunder en øget kropsbevidsthed og anerkendelse af egne forcer og udfordringer. Hun underviser ud fra at vores strategier på yogamåtten er repræsentative for vores færden i den øvrige verden og gør sig derfor umage for at møde holdet og om muligt den enkelte yogi hvor yogi er, lige præcis den dag. Kirstine brænder for at gøre en forskel og ønsker med undervisningen at udvikle og støtte andre i deres kropslige erkendelser og udvikling.

Kirstine er også uddannet socialpædagog og NADA behandler.

Mathias

Mathias er oprindeligt uddannet danser, men blev pga. tilbagevendende skader nødsaget til at udforske det alternative, da den konventionelle behandling ikke havde den ønskede virkning. Efter en måneds intensiv yoga i Sydindien erfarede han, at yoga ikke blot får den fysiske krop i balance, men også har en dyb indvirkning på det følelsesmæssige og mentale. Han oplevede en dyb ro og klarhed som aldrig før.

Mathias har sidenhen rejst og studeret yoga og andre holistiske behandlingssystemer i bl.a. Indonesien, Thailand og Costa Rica. Han har en 200-timers yogalæreruddannelse fra Hamsa Yoga Studio, en 300-timers yogalæreruddannelse fra Nosara Yoga Institute, Costa Rica, samt en Thai Yoga Massage uddannelse. Tilgangen til yoga er let og legende og på at undersøge og balancere de forskellige aspekter af os ”selv”.

Sara

(på orlov)
Sara underviser i Hatha yoga, Astanga-baseret vinyasa, mindfulness og indsigtsmeditation.
Sara er uddannet yogalærer fra Senses i København (100 timer), den amerikanske yogaskole Bodhi Yoga Academy (200 RYT) og har en lang række workshops og kurser bag sig, blandt andet i yogaetik, buddhistisk psykologi og åndedrætsteknik. Sara har brugt det sidste årti på at udforske meditation med forskellige lærere og boede i 2015 otte måneder i et buddhistisk meditationscenter i Frankrig for at studere og praktisere.
Saras undervisning har først og fremmest fokus på at skabe et trygt rum, hvor du kan møde dig selv ærligt, fri af tolkning og krav, og på den måde finde lethed og plads hvor der er trængt, både i krop og sind. Gennem medfølelse og fokus øver vi os i at omfavne – og finde frihed i – hvert øjeblik præcis som det er.

Ved siden af yogaen har hun en Ph.d. i antropologi og arbejder til daglig som udviklingskonsulent.

Tania

Tania begyndte sin yogapraksis i 2007. Det første lange stykke tid var det en udfordring blot at sidde med strakte ben, men samtidig mærkede hun hurtigt, at yogaen gjorde noget godt for hende både fysisk og mentalt. Derfor kom yogaen til at fylde mere og mere, og i 2014 uddannede hun sig til yogalærer hos Prana Yoga Shala.
I dag er yogaen for Tania et fast holdepunkt og pusterum i et en til tider hektisk hverdag, hvor hun nyder at sætte hovedet på standby og have kroppen i fokus. Både som udøver og underviser er hun fascineret af, at der altid er et udviklingspotentiale i arbejdet med den enkelte asana. Selv om stillingerne gentager sig, er kroppen og fysikken aldrig præcis det samme sted, og jo bedre man lærer stillingen at kende, jo flere finesser er der at arbejde med, så oplevelsen bliver forskellig fra praksis til praksis.