Velkommen til Pakhus Yoga

Velkommen til Pakhus Yoga, vi glæder os til at hjælpe dig med at få den fulde oplevelse af yoga, så du kan mærke den indefra og ud.

Nedenfor finder du en række informationer om, hvordan du kommer godt igang og de generelle guidelines for Pakhus Yoga. Læs det grundigt igennem og læs desuden vores købsbetingelser inden du handler på hjemmesiden eller i studiet.

Første gang til yoga

Første gang du kommer i studiet vil du blive bedt om at udfylde et stamkort med navn, adresse, mail, telefonnummer og fødselsdato.

Herefter kan du købe den type kort eller det event, du har lyst til. Hvis du er ny til yoga anbefaler vi dig at starte med 1-2 klasser om ugen. Kik på yogaformer og vælg det, der passer dig bedst. Du kan altid snakke med underviseren før eller efter klassen, hvis du er i tvivl om hvilken type klasse, der passer bedst til dig.

Medbring egen yoga måtte, eller lej en i studiet til 10 kr.

Yoga udføres bedst i tøj, du kan bevæge sig frit i. Yoga udføres uden strømper på, men medbring gerne et par varme strømper og en trøje til afspænding, meditation og de lidt blidere klasser, hvor du kan komme til at ligge lidt længere tid i en stilling.

Du behøver ikke nogen form for kendskab til yoga for at komme i gang – og du behøver slet ikke at kunne nå dine tæer!
Yoga handler om at nyde processen – vejen til målet, ikke selve målet. Du vil med tiden opleve en masse positive forandringer i din krop; du bliver smidigere, stærkere, gladere, mere åben – fordi yoga arbejder i hele kroppen indefra og ud. I modsætning til meget anden træning påvirker yoga altså ikke kun musklerne, men i lige så høj grad organer, energibaner, led, selvet – og ikke mindst humøret.

Pakhus Yoga Guidelines

For at gøre Pakhus Yoga til et rart sted at være og ikke mindst lave yoga, håber vi, at alle vil være med til at overholde de retningslinjer vi har udstedt for stedet.

  • Ankom til klassen ca. 10-15 minutter før den starter, så der er tid til at tjekke ind og klæde om.
  • Aflever altid dit kort i receptionen før klassen starter, og tag det med igen efter klassen er sluttet.
  • Tag skoene af lige når du kommer ind af døren. Bær dem med til omklædningen, hvor du kan opbevare dine ting, mens vi laver yoga – medbring ikke tasker, overtøj, telefoner o.lign. i yoga salen.
  • Gå stille igennem yoga salen (både når du kommer og går).
  • Sluk eller sæt din telefon på flightmode/helt lydløs, mens du opholder dig i Pakhus Yoga.
  • Alt overtøj og tasker hænges på knager/bøjler eller stilles på gulvet i garderoben. Bænken i receptionen er til at sidde på og nyde sin te og snakke med sine yoga venner – ikke til tasker og overtøj.
  • Når du opholder dig i yoga salen, foregår samtaler med dæmpede stemmer af respekt for de, der gerne vil sidde i meditation inden klassen går i gang. Hvis du ønsker at snakke i længere tid med dine yoga-venner, så bliv i receptionen eller på plateauet udenfor.
  • Rul din måtte forsigtigt ud. Og placer den i den retning underviseren har anvist. Gør plads til dine yoga-venner, hvis du kan se at nogen søger efter en plads.
  • Klassen går i gang til tiden – derfor låses døren 5 minutter inden vi går i gang, så vi sikrer, at der ikke en nogle forstyrrelser i starten af timen.
  • Du er velkommen til at nyde te og vand i glas ude i receptionsområdet, men tag ikke glassene med ind i yogasalen. Hvis du vil have vand med til yoga så medbring din egen drikkedunk.
Din træning, din krop, dit ansvar

Yoga føles og opleves individuelt fra person til person. Underviseren kan ikke vide, hvordan du har det inde i kroppen, med mindre du giver udtryk for det. Derfor er det ekstremt vigtigt at du lytter til din egen krop og kender din egne grænser – gør ikke noget din krop siger nej til.
Hvis du har skader, har haft skader, er gravid, lige har født eller andet (det kan også være psykisk), fortæl det da til underviseren inden vi går igang med klassen. På den måde kan der tages højde for det undervejs, og der er mulighed for individuelle guidninger. Desuden kan underviseren vejlede dig bedre, hvis der måske er en anden klasse, der passer bedre lige netop til dig.
Al undervisning i Pakhus Yoga foregår på eget ansvar.