Børneyoga

Børneyoga kalender oversigt 2020


Vi har ingen børnehold i øjeblikket 

Familieflyvning

Familieflyvning er akroyoga og leg med balance for børn og deres voksne. Her lærer I at balancere og flyve sammen på alle mulige måder. Du og dit barn bliver hinandens allerbedste træningspartnere og I vil lære en masse sjove øvelser, I kan lege videre med derhjemme.

Familieflyvning er udviklet af Cecilie Hyltén-Cavallius fra Børn og Balance. Cecilie arbejder med at gøre bevægelse til en integreret del af hverdagen i familien, gennem øvelser som styrker nærvær, tillid, fokus og samarbejde.

Datoer
Tid 
Pris 
Tilmelding

Skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit barns navn og alder, dit eget navn, adresse, telefon nummer og mailadresse med emnet “familieflyvning + dato”. Husk at skrive hvilke workshops i vil tilmeldes.  Indbetal beløbet på reg nr. 2016 konto nr. 3495710172 eller via MobilePay til: 353801 (husk emne i overførslen)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mailtilmelding er bindende.
Børneyoga /familieflyvning kører som events læs mere i vores købsbetingelser.


Børneyoga

Børneyoga (Familie yoga) handler om, at styrke barnets bevidsthed om kroppen og åndedrættet.
Undervisningen tager udgangspunkt i den gruppe af børn, der er med. Hver yogatime bygger på en historie, fabel eller myte, der går igen gennem hele undervisningen. I undervisningen indgår elementer som koncentrationsøvelser (dharana), sanseøvelser (pratyahara), åndedrætsøvelser (pranayama), fysiske øvelser (asanas) her primært styrkende stillinger, afspænding og drømmerejser.

Til børneyoga arbejder vi med positive affirmationer, gode historier og drømmerejser rundt i fantasien. Børnene øver sig på at få kontakt til åndedrættet og kroppen ved hjælp af klassiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser og vekslen mellem aktivitet og afspænding. Børneyoga et sted, hvor der er plads og rum til bare at være.

Børneyoga med forældre har yder mere mulighed for at skabe nogle unikke oplevelser mellem barnet og den voksne. Og indeholder en del sang, leg og sansemotorik.

Børneyoga:  ét barn ledsaget af én forældre/voksen

Børneyoga undervises af børneyogalærer


TILMELDING

Skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit barns navn og alder, dit eget navn, adresse, telefon nummer og mailadresse med emnet “børneyoga 20/1”. Indbetal beløbet på reg nr. 2016 konto nr. 3495710172 eller via MobilePay til: 353801 (husk emne i overførslen)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mailtilmelding er bindende.
Børneyoga holdene kører som fast tilmelding læs mere i vores købsbetingelser.