Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

Event Calendar overview
2. Maj      Bagoverbøjninger med Kirstine Høgsbro
Ny dato     Yin your Spring, Workshop med Trine Mee Sook
10. Maj      Yin yoga & Lydhealing med Trine Mee Sook og Tina Marie
30. Maj        Hofter med Kirstine Høgsbro

13. Juni       Håndstand og armbalancer
med Kirstine Høgsbro
28. Juni     Yin yoga Workshop med Trine Mee Sook 

 


 

Workshops series
med Kirstine Høgsbro
2. Maj kl 13.00- 15.30
30. Maj kl 13.00 -15.30
13. Juni
kl 13.00 -15.30

 

Bagoverbøjninger
Lørdag d. 2. maj på vej  kl 13.00-15.30

Vi kigger på anatomien bag bagoverbøjninger: hvad er det egentlig, man laver, når man bøjer bagover – hvor skal man aktivere sine muskler, og hvor skal man forlænge, slippe og strække? 

Vi undersøger forskellige måder at lave bagoverbøjninger på: fra de restorative og yin-inspirerede til de mere dynamiske. Du kan forvente at blive klogere på, hvordan din ryg fungerer – og hvordan en bagoverbøjning skal udføres for at føles bedst for dig. 

Hofter
Lørdag 30. maj kl 13.00-15.30

Vi kigger på anatomien omkring dit hofteled, og på hvad det egentlig er, vi prøver på, når vi arbejder med hofterne. Vi undersøger forskellige måder at smidiggøre og styrke dine hofter på – både gennem længere (yin-inspirerede) hold, drills og dynamiske flows. Vi gennemgår også nogen af de siddende stillinger, som udfordrer dine hofter og undersøger, hvordan du bedst muligt kan arbejde med dem. Du går forhåbentlig fra workshoppen med en klarere fornemmelse af, hvad hofterne skal lave, når du laver yoga.

Håndstand og armbalancer
Lørdag d. 13. juni kl 13.00-15.30

Vi nørder håndstand fra hænder til tåspidser. Vi laver styrkende drills og dykker ned i alignment. Sammen udformer vi et kort program bestående af opvarmende øvelser og muskelopbyggende drills, som du kan fortsætte med at lave derhjemme, så du på sigt kan blive stærk og stabil nok til at lave håndstand i det fri (eller bare på din yogamåtte).

Datoer

Lørdag 2. maj kl 13.00-15.30
Lørdag 30. maj kl 13.00-15.30
Lørdag 13. juni kl 13.00-15.30

Pris

350 kr pr workshop
eller tilmeld alle 3 workshops for 800 kr  

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘workshop + dato ‘.
Indbetal beløbet via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) eller på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 .
Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Yin Your spring 
Ny dato på vej kl 11.30.-14.00
med Trine Mee Sook

 

 

Vi vil på denne Yin Yoga Fordybelsesdag koncentrere os om stillinger og visualiseringer som passer særligt godt til forårsmånederne, som i følge den Kinesiske medicin er kendetegnet ved elementet træ – hvilket faktisk giver rigtig god mening da det jo er i det tidlige forår at træerne og naturen i det hele taget begynder at springe ud.

Træelementet og foråret er i Kinesisk visdom også forbundet med vores lever & galdeblære, som overordnet er de organer, der varetager kroppens evne til at optage næringsstoffer og – ikke mindst – udskille alt det overflødige og unødvendige.
Man kan sige at det er disse organer som sørger for at mange af kroppens naturlige processer bare flyder – bogstaveligt talt helt (smerte)frit.
Men når vores krop & sind er overbelastet, hvilket de for de fleste af os meget ofte er, begynder vores indre energi at flyde mindre frit og for til sidst helt at stagnere.
Stagneret energi og spændinger i krop & sind er ofte koncentreret omkring kroppens indre organer, og en person som er uddannet indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) vil hurtigt kunne diagnosticere hvor stagnationen er.
Når lever & galdeblæreenergien er stagneret sætter det sig ofte i kroppen & sindet som træthed, vrede, irritation, oppustethed, muskelsmerter, forstoppelse og en generel følelse af at være fastlåst og, ja, stagneret.

Vi kommer denne søndag således til at bevæge os i gennem to timers blid Yin Yoga med fokus på lever & galdeblæren.
Trine vil guide dig til at slippe spændinger og stagneret energi i krop & sind, og hun vil give dig skræddersyede, forårs-visualiseringer som sammen med de lange, støttede stillinger vil hjælpe dig dybere ind i din praksis, og sætte din indre energi (også kaldet Qi eller Prana) mere fri! Workshoppen vil slutte af med en dejlig lang savasana (afspænding).

Det er ikke en nødvendighed at du har dyrket yin yoga tidligere for at deltage, så længe at du er opmærksom på at det er en stille, meditativ praksis, hvor man sidder og ligger i stillingerne i alt fra 3-7 minutter ad gangen.
Husk at klæde dig i blødt, behageligt tøj – og medbring et par varme strømper og en ekstra trøje, da Yin Yoga har en afkølende effekt på kroppen.

Om underviseren

Trine er en dedikeret Yin Yoga underviser med flere års undervisningserfaring. Hun er særligt interesseret i sammenhængen mellem krop & sind, og den gennemgående intention med hendes undervisning er altid at berolige og balancere kroppens nervesystem 🖤

Dato

Søndag ny dato på vej kl 11.30 – 14.00

Pris

350 kr

Tilmelding 

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘yin your spring’. Indbetal beløbet via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) eller på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 .
Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Yin Yoga og Lydhealing
10 maj kl 11.30.-14.00
med Trine Mee Sook og Tina Marie

 

 

Har du lyst til at forkæle dig selv og din krop – helt ned på celleplan?
Så er denne Yin Yoga Workshop måske noget for dig! Den er på rigtigt mange måder i hvertfald en kombination af det som Tina Marie og Trine brænder allermest for, nemlig: Lydhealing og Yin Yoga med fokus på at berolige nervesystemet – og dermed hele kroppen & sindet.

På workshoppen vil du blive guidet i gennem:
indledende, blide bevægelser til at blødgøre kroppens bindevæv – efterfulgt af lækker yin yoga, som frigør stagneret energi i kroppen og får den til at slappe helt af.
Og til allersidst en dejlig lang afspænding (Savasana) hvor du bliver badet i lyden fra blide instrumenter som syngeskåle, vindspil og rangler.

Lyden fra de smukke instrumenter er med til at bringe din krop og dit sind i en tilstand af dyb afslappelse, da den ligesom Yin yogaen er med til at berolige nervesystemet.
Du vil blive forkælet med den smukke, afslappende lyd både under selve Yin Yoga delen af workshoppen og altså også i den afsluttende afspænding.

Om underviserne

Tina Marie er uddannet yogalærer med speciale i lydhealing og har mange healingssceancer bag sig. Hun fremhæver blandt andet disse positive effekter:
– beroliger nervesystemet
– forbedrer nattesøvnen
– styrker immunforsvar
– afbalancerer kroppens energisystem
– kan bringe større klarhed og nærvær

Trine Mee Sook er fast underviser hos Pakhus Yoga og har flere års undervisningserfaring i hatha og yin yoga. Hun underviser også forløb for både gravide og nybagte mødre og er selv mor til Bille på 15 måneder.

 

Alle (uanset erfaring) er velkomne til denne søndags Yin & Lydhealing. Og i anledning af at det faktisk er Mors Dag giver vi en særlig pris hvis du tilmelder dig sammen med din mor, veninde eller datter/søn.

Vi glæder os til at forkæle dig.

Dato

Søndag 10. Maj kl 11.30 – 14.00

Pris

450 kr
I anledning af det er Mors Dag giver vi en særlig pris 400 kr pr person, hvis du tilmelder dig sammen med din mor, veninde/ven eller datter/søn.

Tilmelding 

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘yin yoga 10 maj’. Indbetal beløbet via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) eller på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 .
Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.