Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

 

Event Calendar overview
19 Januar            Back To Basics 2.0 – Alignment in Hips, Shoulders and Head with Cedric Gorinas
23 februar          Fødselsforberedelse med Julie Siclau  –  se Gravid yoga
2 februar             Kom godt i gang med yoga – Begynderhold med Cedric Gorinas
 

 


Back to Basics 2.0 – Alignment in Hips, Shoulders and Head
Januar 19 at 14.00-17.00
with Cedric Gorinas

Få mere ud af din yogapraksis!

(for English, please the facebook event or heartwiseyoga.com/events )

Så er denne populære workshop tilbage! Du kan glæde dig til 3 timers fordybelse og ”nørderi” med fokus på det gode kropsalignment i yoga og dybere kropsopmærksomhed.

Ofte går en almindelig drop-in klasse for hurtigt til at få styr på det gode og sikre kropsalignment i de grundlæggende såsom de mere avancerede stillinger.
I denne workshop går vi et skridt dybere og skal se på det gode alignment i både hofte-, skulder- og hoved-/nakkeområderne; altså omkring det, de gamle yogiske tekster beskriver som ”de tre hjerner”. God alignment har ikke blot en helende og terapeutisk effekt for eventuelle skavanker og smerter; det muliggør også dybere stræk og styrker din krop de ”rigtige” steder, således at det bliver nemmere at opretholde en god kropsholdning både på og uden for yogamåtten. Udover din krop gavner god alignment dig på en dybere plan. Det bringer dig nemlig i ”alignment” med din omverden, din sande natur, dine dybeste ønsker eller – med andre ord – det, som yogier kalder det ”indre hjerte”.

Gennem langsomme asana-sekvenser, therapeutics teknikker, skræddersyet feedback og behjælpelige ”hands-on” justeringer kan du forvente en bedre forståelse for de fundamenter bag en stabil og sikker yogapraksis samt, hvad yogaen kan for dig – inde fra og ud.

Workshoppen undervises af Cedric Gorinas og tager udgangspunkt i alignment-baseret og hjerte-centrereret metode Ashaya Yoga ®. Vi skal referere til let forståelig og anvendelig yogafilosofi, som muliggør en oplevelse af yoga som noget mere end en god motionsform: bl.a. yogaens anvendelse i hverdagen forbindelse mellem krop, sind og hjerte.

Workshoppen er bedst egnet til de let øvede og rutinerede yogis og yoginis samt yogalærere, der gerne vil forfine deres kendskab med alignment. Er du forholdsvis ny til yoga og ambitiøs, er du dog også velkommen, men forvent lidt intensitet :). Har du brug for ny inspiration og en ”boost” til at komme tilbage til din praksis efter en pause, så er denne workshop ligeledes en oplagt mulighed.

Har du spørgsmål, skriv til Cedric (cedric@heartwiseyoga.com) eller Ania (ania@pakhusyoga.dk)

Pris:

350 DKK

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Back to Basics 2.0’.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2101 konto: 0726876223 eller via MobilePay på: 63179 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet)
Når workshops er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mail-tilmelding er bindende.

For English,

please take a look at the event on facebook where you will find all information – thank you:

 


Kom godt igang med yoga – Begynderhold, 3 gange
Februar 2, 9, 16  kl 12.00-13.30
med Cedric Gorinas

Kom godt i gang med yoga  – Begynderhold

Dette hold er for dig, der er ny til yoga og gerne vil kende mere til yogastillingerne inden du begynder på de almindelige ugentlige hold. På dette hold vil vi gå igennem de grundlæggende øvelser og give alternativer, så du nemmere kan følge med på klasserne efterfølgende. Vi vil også øve åndedrættet som bidrager til den ro du på sigt vil mærke af at komme til yoga. Tempoet vil være roligt og grundigt med fokus på, at stillingerne udføres med god alignment, så yogaen allerede fra start af gavner dig. Timen slutter af med dyb afspænding

Lad dig ikke skræmme af at du er helt ny eller ikke kan nå gulvet eller tror du er ekstremt stiv . Her kan alle være med og en oplagt muligt hvis du godt kunne tænke dig at afprøve om yoga var noget for dig .

Vi glæder os til at se dig.

Har du spørgsmål, skriv til Ania (info@pakhusyoga.dk)

Dato

Lørdag kl 12-13.30 d 2/2, 9/2 og 16/2

Pris:

350 DKK

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Kom godt i gang’.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2101 konto: 0726876223 eller via MobilePay på: 63179 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.