Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

Event Calendar overview

07. November 
    Yin og lydhealing for Mamas to be med Trine Mee Sook og Tina Marie
05. December     Yin og Yang workshop med Trine Mee Sook og Liva Mo

 Yin og lydhealing for Mamas to be

7. november kl 13.30 – 16.00
med Trine Mee Sook og Tina Maria

Yin og lydhealing for Mamas to be.

Har du lyst til at forkæle din smukke mamakrop – og dermed også babyen i din mave? Så er denne Forkælelsesdag måske noget for dig.
Her vil du nemlig blive guidet igennem:

– blide, blødgørende bevægelser med fokus på at frigøre stagneret energi og væske særligt fra kroppens led, som ofte hæver og besværes under graviditeten
– lækker, hensynstagende yin yoga, som er perfekt til at frigøre stagneret energi og dermed også afspænde krop og sind
– en dejlig lang afspænding (Savasana)  

Og ovenpå / eller under alt dette vil Tina Maria forkæle jer yderligere med tonerne fra blide instrumenter som syngeskåle, vindspil og rangler.
Lyden fra de smukke instrumenter bringer din krop og dit sind i en tilstand af dyb afslappelse, og er sammen med Yin yogaen med til at berolige nervesystemet.

Tina Maria er uddannet yogalærer og har specialiceret sig i lydhealing og har mange healingssceancer bag sig. Hun fremhæver blandt andet disse positive effekter:

– beroliger nervesystemet.
– virker afstressende og afslappende for krop og sind.
– din nattesøvn forbedres.
– dit immunforsvar styrkes.
– afbalancerer din krops energisystem.
– kan bringe dig større klarhed og nærvær.

Trine Mee Sook er fast underviser hos Pakhus Yoga og har flere års undervisningserfaring i hatha og yin yoga. Hun underviser også forløb for både gravide og nybagte mødre og er selv mor til Bille på snart 2 år.
Hun har således stor viden om både den gravide krop og det gravide sind og kan modificere bevægelserne og stillingerne til lige netop dig og din krop.

Denne fordybelsesdag er på mange måder en kombination af det som Tina Maria og Trine brænder allermest for. Og de glæder sig til at forkæle dig og din baby!

Yin & Lydhealing er for alle gravide – og særligt for dig som måske oplever tiltagende besvær, ubehag, bekymring og ængstelse. Men alle er velkomne. Også kommende partnere.

Dato

Lørdag d. 7 november kl 13.30 – 16.00

Pris

450 kr

Tilmelding 

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘yin og lydhealing’. Indbetal beløbet via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) eller på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 . Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 Yin og Yang workshop
5. december kl 13.30 – 16.00
med Trine Mee Sook og Liva Mo

 

 

 

Liva & Trine, som begge er faste undervisere hos Pakhus Yoga, forener på denne fordybelsesdag det, som de hver især brænder allermest for: bevægelse, sang, afspænding og stilhed.

Dagen kommer således til at byde på, indledningsvis, lækre yang-agtige bevægelser som opvarmer og masserer muskler, led og væv – efterfulgt af blide, statiske yin-stillinger, som også masserer kroppens væv og – ikke mindst – afspænder og beroliger nervesystemet.

Som en ekstra treat vil Liva, som udgiver sit debut-album “CURA” d.23.oktober, forkæle dig med lyd og klange fra syngeskåle, chimes, kalimba og smuk sang under den ekstra lange Savasana. Glæd dig 

Dato

Lørdag d. 5. december kl 13.30 – 16.00

Pris

450 kr

Tilmelding 

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘yin yang ws’. Indbetal beløbet via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) eller på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 . Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.