Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

 

Event Calendar overview
2 februar             Kom godt i gang med yoga – Begynderhold med Cedric Gorinas

 


Kom godt igang med yoga – Begynderhold, 3 gange
Februar 2, 9, 16  kl 12.00-13.30
med Cedric Gorinas

Kom godt i gang med yoga  – Begynderhold

Dette hold er for dig, der er ny til yoga og gerne vil kende mere til yogastillingerne inden du begynder på de almindelige ugentlige hold. På dette hold vil vi gå igennem de grundlæggende øvelser og give alternativer, så du nemmere kan følge med på klasserne efterfølgende. Vi vil også øve åndedrættet som bidrager til den ro du på sigt vil mærke af at komme til yoga. Tempoet vil være roligt og grundigt med fokus på, at stillingerne udføres med god alignment, så yogaen allerede fra start af gavner dig. Timen slutter af med dyb afspænding

Lad dig ikke skræmme af at du er helt ny eller ikke kan nå gulvet eller tror du er ekstremt stiv . Her kan alle være med og en oplagt muligt hvis du godt kunne tænke dig at afprøve om yoga var noget for dig .

Vi glæder os til at se dig.

Har du spørgsmål, skriv til Ania (info@pakhusyoga.dk)

Dato

Lørdag kl 12-13.30 d 2/2, 9/2 og 16/2

Pris:

350 DKK

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Kom godt i gang’.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 63179 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.