Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

Event Calendar overview
27. Juni     Yin yoga Workshop med Trine Mee Sook 

 


Yin Yoga Fordybelsesdag
27. juni kl 11.30.-14.00
med Trine Mee Sook

 

Vi vil på denne Yin Yoga Fordybelsesdag først og fremmest fokusere på at afbalancere nervesystemet.

Efter næsten tre måneder uden IRL yoga og med hverdagsrutinerne godt og grundet oppe i luften trænger de fleste af os til at lande og grounde igen. Det er derfor den primære intention med vores første Yin Yoga Fordybelsdag – post Corona. Samtidig vil vi dog også koncentrere os om stillinger og visualiseringer som passer særligt godt til sommermånederne, som i følge den Kinesiske medicin er kendetegnet ved elementet ild – og dermed varme, tørhed og tendens til overophedning af både krop & sind.

Ildelementet og sommeren er i Kinesisk visdom også forbundet med vores hjerte (kredsløb) og tarmsystem. Og man kan sige at det er disse organer som sørger for at mange af kroppens naturlige processer bare flyder og – bogstaveligt talt – udskilles. Hvis vi oplever at vores krop & sind bliver overbelastet begynder vores indre energi at flyde mindre frit og vil til sidst stagnere helt. 
Stagneret energi og spændinger i krop & sind er ofte koncentreret omkring kroppens indre organer, og en person som er uddannet indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) vil hurtigt kunne diagnosticere hvor stagnationen er.
Når hjerte og tarm er stagneret manifesterer det sig ofte i kroppen & sindet som vrede, mani, søvnbesvær, forstoppelse eller diarre, depression og en generel følelse af at være i ubalance.

Vi kommer denne søndag derfor til at bevæge os i gennem to timers blid Yin Yoga med fokus på at stimulere særligt hjerte og (tynd)tarmen. 
Trine vil guide dig til at slippe spændinger og stagneret energi i krop & sind, og hun vil give dig skræddersyede, sommer-visualiseringer og konkrete forslag til en balancerende sommerkost, som sammen med de lange, støttede stillinger vil hjælpe dig dybere ind i din praksis, og sætte din indre energi (Qi) mere fri! Workshoppen vil slutte af med en dejlig lang savasana (afspænding).

Det er ikke en nødvendighed at du har dyrket yin yoga tidligere for at deltage, så længe at du er opmærksom på at det er en stille, meditativ praksis, hvor man sidder og ligger i stillingerne i alt fra 3-7 minutter ad gangen.
 Husk at klæde dig i blødt, behageligt tøj – og medbring et par varme strømper og en ekstra trøje, da Yin Yoga har en afkølende effekt på kroppen.

Om underviseren

Trine er en dedikeret Yin Yoga underviser med flere års undervisningserfaring. Hun er særligt interesseret i sammenhængen mellem krop & sind, og den gennemgående intention med hendes undervisning er altid at berolige og balancere kroppens nervesystem 🖤

Dato

Lørdag d. 27.6 kl 11.30 – 14.00

Pris

350 kr

Tilmelding 

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘yin sommer’. Indbetal beløbet via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) eller på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 .
Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.