Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

Event Calendar overview

 

13 November     Yoga foundation, beginners series (se kurser)
17 November      Kirtan – Indisk Mantra Sang med Isabella Anasuya
23 November      Ayurvedisk egenomsorg: foredrag med Amanda Schou
 

Kirtan – Indisk Mantra Sang
17. November  kl 19.00-20.30
med Isabella Anasuya

KIRTAN – INDISK MANTRA SANG
med Isabella Anasuya

Kirtan stammer fra den flere tusinde år gamle bhakti yoga tradition – bhakti betyder hengivelse eller fra hjertet. Når man synger de gamle vibrerende sanskrit mantras sker der bare noget helt unikt indeni og denne energi forstærkes når man er flere som synger sammen.

Til kirtan er absolut ingen krav til din sangstemme, da det ikke handler om, hvordan du synger, men mere om gentagelsen af mantras og den effekt det giver. Man kan sige, at kirtan er en form for aktiv meditation – man er aktiv via sangen og mellem hver sang indtræffer meditationen og stilheden.

Kom og syng og mærk sjælen og den dybe indre ro som indtræffer.

Alle er velkomne .

Om Isabella Anasuya

Isabella har rejst i Indien siden hun var 24 år og bl.a gennem et Asram i Rishikesh dagligt trænet vediske bønner og mantras. Yoga, meditation og mantras har således været en del af Isabellas verden i snart 20 år. Hun afholder nu egne ugentlige kirtan aftener på Frederiksberg.
Isabella bor på Islands Brygge og kommer fordi Pakhus yoga den 22.9 for at brede interessen ud og dele det med os på Bryggen. Gå ikke glip af denne unikke mulighed som forhåbentlig bliver til flere besøg ..

Dato

Søndag 17. November  kl 19.00-20.30

Pris

50 kr

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Kirtan + dato ‘.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Ayurvedisk Egenomsorg: foredrag
23. November  kl 14.00-16.30
med Amanda Schou

 

Egenomsorg er et af tidens store buzzwords, og med god grund: mange af os har simpelthen glemt, hvad det vil sige at passe på os selv, at drage omsorg for kroppen. Og det er vi nu i gang med at lære igen! Ayurvedaen stiller et elegant sæt af praksisser til rådighed til at nære og pleje kroppen, og det er dem, vi skal tale om på det her foredrag. Ud over introduktion til nogle ayurvediske grundbegreber som dosha, guna, agni, ama, dathu m.fl, så vil workshoppen også give dig nogle helt lavpraktiske redskaber til din personlige egenomsorg. Varm oliemassage, nærende urteteer og simpelthen viden om, hvordan du skaber balance og nydelse i krop, sjæl, sind.

 

Ayurvedisk egenomsorg handler om at leve i dybere forbindelse med dig selv, din krop, jorden, årstiderne, og verden omkring dig. Jeg glæder mig meget til at se dig, lige meget om du er nybegynder eller allerede har været nysgerrig på ayurveda i et stykke tid.

 

Om underviseren

Amanda har beskæftiget sig med ayurveda for kvinder siden 2013, og er uddannet både ayurvedisk livsstilsvejleder og certificeret ayurvedisk efterfødselsdoula.  Amanda er særligt passioneret omkring ayurvedaens omsorgsfulde, nærende hverdagspraksisser, der guider hver enkelt tilbage til kroppen som et rart sted at være. Amanda er også uddannet yogalærer og cand.mag. Læs mere her: amandaschou.dk

Dato

Lørdag d. 23. November kl 14.00-16.30

Pris

250 kr

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Ayurveda’.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.