Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

 

Event Calendar overview
4 maj             Deepen your practice – level 2 workshop med Cedric Gorinas
17 maj            Yin yoga Workshop for alle med Kirstine Ravn 

 

 


Deepen your practise – level 2 workshop
Maj 4 kl 13.00-16.00
med Cedric Gorinas

(For english version go to event )

I de gamle yogiske tekster beskrives yoga som en praksis for at komme tættere på sit dybeste selv – dvs. se igennem adskillige lag af personlige begrænsninger (”malas”) og oplever ens sande, absolutte natur (”purusha”).

Denne workshop er en mulighed for at gå dybere for dig, der har dyrket yoga regelmæssigt i min. 2 mdr. og gerne vil tage din yogapraksis til næste niveau.

De 3 timer vil primært bestå af en stærk asana sekvens, der ville føles dybt åbnende og energigivende, og vil samtidig give os mulighed for at ”nørde” om teknik i både grundlæggende kropsalignment og mere avancerede stillinger. På en kærlig og sikker måde bliver du guidet i, hvordan du kan komme dybere i hoftebøjninger, bagoverbøjninger, omvendte stillinger og armbalancer. Til sidst udnytter vi, at vores krop er fuldt åbne, ved at gå ind i en dyb meditationspraksis baseret på de gamle tantriske traditioner.

Workshoppen undervises af Cedric Gorinas (heartwiseyoga.com) og tager udgangspunkt i alignment-baseret og hjerte-centrereret metode Ashaya Yoga ®. Oplev en elegant blanding af langsomme asana-sekvenser, therapeutics teknikker, skræddersyet feedback og omsorgsfulde ”hands-on” justeringer samt let forståelig og anvendelig yogafilosofi, som muliggør en oplevelse af yoga en fed form for motion samt en dyb forbindelse mellem krop, sind og hjerte.

Vi glæder os til at se dig.

Har du praktiske spørgsmål, skriv til Ania (info@pakhusyoga.dk)

Dato

Lørdag d. 4. Maj kl 13.00-16.00

Pris:

350 DKK

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Deepen your practise’.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i medelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mail-tilmelding er bindende.


Yin der balancerer din yang – Yin Yoga workshop for alle
Maj 17 kl 16.00-18.00  (St. Bededag)
med Kirstine Ravn

 

Vi har travlt og bevæger os i yang energien stort set overalt i vores del af verden.
På job, i familien, i det sociale netværk, i hjemmet og ikke mindst i os selv.
Der stilles krav til os om hastighed, kvalitet, delmål og mål stort set uanset, hvor vi bevæger os hen.

Så hvordan vil det mon være at trykke STOP?

Gad vide hvad der sker når du tillader dig selv at lukke øjnene, sætte tempoet helt ned og tune ind og mærke efter?
Gad vide hvad du mærker?
Hvis vi på yogamåtten øver os i at afbalancere yang med yin, kan vi implementere den strategi til vores øvrige liv. Og vi har brug for det.

Yin er en terapeutisk yogaform hvor vi arbejder i bindevævet fremfor det muskulære væv. Mindfullnes og lidt til, om man vil. Vi bevæger os langsomt mellem hver stilling hvor vi tilbringer 3-5 minutter, stillingerne er simple og alle kan være med, uanset tidligere yogapraksis. Yin’en argumenter for at vi ved at give slip i musklerne og lade stillingen arbejde for sig selv, kan finde balancen – ikke bare i vores fysiske krop men også i vores følelsesmæssige krop.

Vi kommer til at tilbringe timerne i selskab med lydene fra en shamansk gruppe, jeg var så heldig at støde på under min sidste tur til Goa.

Kom og vær med og lad dig synke ind i din indre stilhed og visdom, kærligt guidet og i selskab med ligesindede.

Eventet hilser både nybegynder yogien såvel som den mere avancerede yogi velkommen.
Du kan enten medbringe egen måtte eller låne i Pakhus, sørg for behageligt tøj og en varm trøje og sokker.

Dato

Fredag d. 17. Maj kl 16.00-18.00 (St bededag)

Pris:

250 DKK

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Yin yoga 17. maj’.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i medelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.