Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

Event Calendar overview
20 Oktober        Kirtan – Indisk Mantra Sang med Isabella Anasuya
2  November      Yin yoga Workshop for alle med Kirstine Ravn
17 November      Kirtan – Indisk Mantra Sang med Isabella Anasuya
 

 

Yin der balancerer din yang – Yin Yoga workshop for alle
2. November kl 15.00-17.30
med Kirstine Ravn

Vi har travlt og bevæger os i yang energien stort set overalt i vores del af verden.
På job, i familien, i det sociale netværk, i hjemmet og ikke mindst i os selv.
Der stilles krav til os om hastighed, kvalitet, delmål og mål stort set uanset, hvor vi bevæger os hen.

Så hvordan vil det mon være at trykke STOP?

Gad vide hvad der sker når du tillader dig selv at lukke øjnene, sætte tempoet helt ned og tune ind og mærke efter?
Gad vide hvad du mærker?
Hvis vi på yogamåtten øver os i at afbalancere yang med yin, kan vi implementere den strategi til vores øvrige liv. Og vi har brug for det.

Yin er en terapeutisk yogaform hvor vi arbejder i bindevævet fremfor det muskulære væv. Mindfullnes og lidt til, om man vil. Vi bevæger os langsomt mellem hver stilling hvor vi tilbringer 3-5 minutter, stillingerne er simple og alle kan være med, uanset tidligere yogapraksis. Yin’en argumenter for at vi ved at give slip i musklerne og lade stillingen arbejde for sig selv, kan finde balancen – ikke bare i vores fysiske krop men også i vores følelsesmæssige krop.

Vi kommer til at tilbringe timerne i selskab med lydene fra en shamansk gruppe, jeg var så heldig at støde på under min sidste tur til Goa.

Kom og vær med og lad dig synke ind i din indre stilhed og visdom, kærligt guidet og i selskab med ligesindede.

Eventet hilser både nybegynder yogien såvel som den mere avancerede yogi velkommen.
Du kan enten medbringe egen måtte eller låne i Pakhus, sørg for behageligt tøj og en varm trøje og sokker.

Dato

Lørdag d. 2. November kl 15.00-17.30

Pris

295 kr

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Yin yoga + dato’.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Kirtan – Indisk Mantra Sang
20. Oktober  kl 19.00-20.30
med Isabella Anasuya

KIRTAN – INDISK MANTRA SANG
med Isabella Anasuya

Kirtan stammer fra den flere tusinde år gamle bhakti yoga tradition – bhakti betyder hengivelse eller fra hjertet. Når man synger de gamle vibrerende sanskrit mantras sker der bare noget helt unikt indeni og denne energi forstærkes når man er flere som synger sammen.

Til kirtan er absolut ingen krav til din sangstemme, da det ikke handler om, hvordan du synger, men mere om gentagelsen af mantras og den effekt det giver. Man kan sige, at kirtan er en form for aktiv meditation – man er aktiv via sangen og mellem hver sang indtræffer meditationen og stilheden.

Kom og syng og mærk sjælen og den dybe indre ro som indtræffer.

Alle er velkomne .

Om Isabella Anasuya

Isabella har rejst i Indien siden hun var 24 år og bl.a gennem et Asram i Rishikesh dagligt trænet vediske bønner og mantras. Yoga, meditation og mantras har således været en del af Isabellas verden i snart 20 år. Hun afholder nu egne ugentlige kirtan aftener på Frederiksberg.
Isabella bor på Islands Brygge og kommer fordi Pakhus yoga den 22.9 for at brede interessen ud og dele det med os på Bryggen. Gå ikke glip af denne unikke mulighed som forhåbentlig bliver til flere besøg ..

Dato

Søndag 20. Oktober  kl 19.00-20.30
( næste gang bliver  17. november )

Pris

50 kr

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘Kirtan + dato ‘.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.