Børneyoga

børneyogaBørneyoga (Familie yoga) handler om, at styrke barnets bevidsthed om kroppen og åndedrættet.
Yoga søger at forene kroppen og sindet, så barnet kan få ro og redskaber til selvregulering.
Idet yoga ikke indeholder konkurrenceelementer eller stiller krav til barnet om at opnå noget bestemt, er børneyoga et sted, hvor der er plads og rum til bare at være.

Undervisningen tager udgangspunkt i den gruppe af børn, der er med. Hver yogatime bygger på en historie, fabel eller myte, der går igen gennem hele undervisningen. I undervisningen indgår elementer som koncentrationsøvelser (dharana), sanseøvelser (pratyahara), åndedrætsøvelser (pranayama), fysiske øvelser (asanas) her primært styrkende stillinger, afspænding og drømmerejser.

Til børneyoga arbejder vi med positive affirmationer, gode historier og drømmerejser rundt i fantasien. Børnene øver sig på at få kontakt til åndedrættet og kroppen ved hjælp af klassiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser og vekslen mellem aktivitet og afspænding.

Børneyoga med forældre har yder mere mulighed for at skabe nogle unikke oplevelser mellem barnet og den voksne. Og indeholder en del sang, leg og sansemotorik.

Søskenderabat og deltagelse med flere børn:
Én forældre kan godt deltage med to børn på samme hold.
Der gives søskenderabat på 100 kr for det 2. tilmeldte barn (også selvom det er på to forskellige hold)

Sker det at i er forhindret i at deltage en gang, kan den voksne indhente gangen på et af vores almindelige yoga hold inden for perioden.

Børneyoga:  ét barn ledsaget af én forældre/voksen

Børneyoga undervises af Freja


TILMELDING

Skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit barns navn og alder, dit eget navn, adresse, telefon nummer og mailadresse med emnet “børneyoga”. Indbetal beløbet på reg nr. 2101 konto nr. 0726876223 eller via MobilePay til: 63179 (husk emne i overførslen)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk tilmelding er bindende og du vil modtage en bekræftelse på mail, når vi har modtaget din betaling.
Børneyoga holdene kører som fast tilmelding læs mere i vores købsbetingelser.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem