VEJEN TIL HJERTET GÅR GENNEM MAVEN

26. september 2014

YOGA OG EFTERFØLGENDE MIDDAG PÅ IL BUCO
TIRSDAG D. 7. OKT KL. 17.00

PAKHUS YOGA har snart været åben i et halvt år. En af idéerne bag var og stadig er, at vi vil skabe et sted hvor man føler sig hjemme og godt tilpas. Vi vil gerne være et yoga studio som ikke kun vil lære dig noget – vi vil også lære dig bedre at kende og vi vil gerne have at i lærer hinanden bedre at kende!
Derfor inviterer vi alle nye og gamle elever til yoga og efterfølgende middag hos vores italienske naboer Il Buco. På den måde bliver det også lidt hyggeligere, når du kommer til yoga – fordi du kender de andre yogier og underviseren lidt bedre – eller i hvert fald på en anden måde.
Dette er også en oplagt mulighed for at tage en af dine venner, din mand eller kollega med til yoga, for I kan lokke med lækker mad bag efter!

PROGRAM

YOGA KL. 17.00-18.30

Ania og Pernille underviser sammen en hjerteåbnende yoga klasse, der giver rum til at lukke nye mennesker ind i sit liv. Med fokus på kernen (maven) kan vi komme ind til hjertet, men også skabe plads til en masse god mad bag efter.

MIDDAG HOS IL BUCO KL. 19.00

Il Buco laver en intet mindre end fantastisk økologisk italiensk middag med flere retter – og denne dag er der med højst sandsynlighed flere vegetariske retter på menuen.
Middagen starter med et glas vin. Men øvrige drikke varer er for egen regning.

PRIS YOGA+MAD: 350 KR

DER ER IKKE FLERE PLADSER, MEN OPRETTET VENTELISTE

TILMELDING

Af hensyn til bestilling af mad har vi på denne event en deadline, tilmelding skal derfor være os i hænde senest 1. okt. Skriv en email til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og email med emnet “yoga+middag”. Overfør samtidig beløbet til vores konto i Nordea på Reg: 2101 Konto: 0726-876-223.