Events

Nedenfor finder du alle de spændende event vi løbende afholder i PAKHUS YOGA. Scroll ned og læs venligst hele eventet for hvordan du tilmelder dig, samt vores købsbetingelser .
Kom venligst i god tid til workshoppen så der er tid til at tjekke ind, klæde om og anbringe måtter og redskaber inden vi går i gang.
Tilmelding er bindende. Din plads er først sikret når vi har registreret din betaling og vi skriver her på siden når der er udsolgt.

Below you will find all the interesting events that we offer in PAKHUS YOGA. Scroll down and please read the hole event for information about how to sign up, and our purchase terms.
Please show up early for workshops, so there is time to cheek-in, change and align the yoga mats and probs before we start.
Once we have received your payment your space is the event is secured. We will write on this page if is is sold out.

Event Calendar overview
1 Marts    Yin yoga Workshop med Trine Mee Sook
7 Marts    Ayurveda og fordøjelsen – foredrag med Amanda Schou

 


 

Yin Yoga Fordybelse – Back to Basics
1 marts kl 11.30.-14.00
med Trine Mee Sook

 

Land blidt og blødt i det nye årti!

December kan – på trods af helligdagene – være en ofte både travl og stressende måned med masser af gøremål, sociale aftaler og forventninger. Og selv på den anden side af nytår kommer vi ofte til at invitere stressen med ind i det nye år med fortsatte forventninger (nytårsfortsæt fx.) og aktiviteter.

Vi vil på denne, Back to Basics, workshop derfor skrue helt ned for tempoet – og forsøge at komme tilbage til en mindre travl udgave af os selv.

Trine vil denne lørdag guide dig gennem simple åndedrætsøvelser og yin yoga stillinger, som er særligt stimulerende for nyrer og blære, da det er disse organer som er forbundet med stress-  og vintermånederne i øvrigt.

Og du vil gå hjem med i hvertfald et par basale teknikker, som kan hjælpe dig med at bevare et roligt sind og hjerte.

Det er ikke en nødvendighed at du har dyrket yin yoga tidligere for at deltage, så længe at du er opmærksom på at det er en stille, meditativ praksis, hvor man sidder og ligger i stillingerne i alt fra 3-7 minutter ad gangen.

Husk at klæde dig i blødt, behageligt tøj – og medbring et par varme strømper og en ekstra trøje, da Yin Yoga har en afkølende effekt på kroppen.

Om underviseren

Trine er en dedikeret Yin Yoga underviser med flere års undervisningserfaring.  Hun er særligt interesseret i sammenhængen mellem krop & sind, og den gennemgående intention med hendes undervisning er altid at berolige og balancere kroppens nervesystem.

Hvis du har nogen spørgsmål til selve yogadelen er du meget velkommen til at kontakte Trine direkte på: Trine.meesook@gmail.com

Dato

Søndag 1. Marts  kl 11.30 – 14.00

Pris

350 kr

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘yin fordybelse ‘.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) Bemærk mail-tilmelding er bindend

 


Ayurveda og fordøjelsen
7. Marts  kl 14.00-16.30
foredrag med Amanda Schou

 

Ayurveda og fordøjelsen: foredrag med Amanda Schou


I ayurvedaen anskues fordøjelsen som en lille indre ild, der skal næres og plejes for at forblive stærk, effektiv og balanceret. Når fordøjelsen fungerer godt, opleves det bl.a. som sprudlende energi, friske kinder, pænt hår, og ikke mindst høj vitalitet og godt immunforsvar!

Ayurvedaen rummer stor viden om, hvordan vi kan spise og leve for bedst muligt at passe på fordøjelsesilden.

Ud over introduktion til nogle ayurvediske grundbegreber som dosha, guna, agni, ama, dathu m.fl, så vil workshoppen også give dig nogle helt lavpraktiske redskaber til hvordan vi hver især kan styrke fordøjelsen.

Ayurvedisk livsstil handler om at leve i dybere forbindelse med dig selv, din krop, jorden, årstiderne, og verden omkring dig. Jeg glæder mig meget til at se dig, lige meget om du er nybegynder eller allerede har været nysgerrig på ayurveda i et stykke tid!

Om underviseren


Amanda har beskæftiget sig med ayurveda for kvinder siden 2013, og er uddannet både ayurvedisk livsstilsvejleder og certificeret ayurvedisk efterfødselsdoula.  Amanda er særligt passioneret omkring ayurvedaens omsorgsfulde, nærende hverdagspraksisser, der guider hver enkelt tilbage til kroppen som et rart sted at være. Amanda er også uddannet yogalærer og cand.mag. Læs mere her: amandaschou.dk

Dato

Lørdag 7. Marts  kl 14.00 – 16.30

Pris

295 kr

Tilmelding:

For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘ayurveda ‘.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) Bemærk mail-tilmelding er bindende.

 


Vi forbeholder os ret til at tage billeder på events og bruge dem på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.
We have the right to take pictures on all events and use them freely on our website, Facebook and Instagram.