Yoga courses / forløb


Klassisk Hatha Yoga med afspænding
Især til 50+
13. januar – 5 maj


Begynder yoga
Nyt kursus til January
Klassisk Hatha Yoga med afspænding.
Især til 50+ – og alle andre, der ønsker en rolig time.


Dette hold er for dig, der har brug for eller lyst til et Hatha yogahold, der foregår i roligt tempo.
På dette hold er der fokus på styrke og balance, og tid til at tage hensyn til evt. skavanker. Så hvis du har været skadet eller stresset, eller er du ældre, eller har du simpelthen lyst til at prøve klassisk Hatha Yoga – så er dette hold noget for dig.

Underviseren kan næsten altid finde en alternativ øvelse, hvis der er noget, der ikke er rigtigt for din krop.

Hver uge arbejder vi os igennem kroppen med forskellige asanas (yogastillinger), træner åndedrættet med pranayama (åndedrætsteknikker) og slutter med den guidede afspænding Yoga Nidra. 

Underviser

Arenze har været yogalærer i 19 år og har tæt over 1500 timers uddannelse med i bagagen. Hun underviser med ro, humor og ud fra et princip om at yoga skal føles godt.

Tid

Torsdage kl 13.30 -15.00

Periode

13. januar – 5. maj 2022 ( fri skærtorsdag)

PRIS

1675 Kr / 1485 Kr*

* SU modtagere, registreret ledige, efterlønner, pensionister har mulighed for reduceret pris, hvis bosat i København eller Frederiksberg Kommune , er du ikke det – skriv til os.
Dokumentation kræves i form af tro og love erklæring der udfyldes første undervisningsgang.

Tilmelding

Skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet “rolig yoga’ og hvilket hold du ønsker at deltage på.
Indbetal beløbet på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 eller via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overføre for i meddelelsesfeltet)
Når holdet er fyldt, skriver vi det her på siden, og indtil da, er der plads. Bemærk mail-tilmelding er bindende.HATHA YOGA FOR BEGYNDERE

HATHA YOGA FOR BEGYNDERE

Dette hold er ideelt for begyndere til yoga eller måske for dig, der gerne vil starte langsomt op igen på et kort forløb, hvor du (gen)introduceres til de klassiske yogastillinger.

På holdet får du i løbet af de 3 gange kendskab til nogle af yogaens grundstillinger og introduceres også til åndedrætsteknik (pranayama).

Du vil kunne afprøve om yoga er noget for dig i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Det kan være rart at starte med andre 'nye til yoga' hvor der er bedre tid til spørgsmål og forklaring frem for på et hold, hvor der er forskellige niveauer.

Holdet slutter altid af med en skøn guidet afspænding (shavasana) så du vil gå fra yogaklassen med en afspændthed og velvære selvom du også kommer til at 'lave noget' på holdet.
Underviser

Eva Touborg

Tid

Tirsdag kl 19.00-20.30

Periode

4/1, 11/1 18/1 og 25/1

PRIS

595 kr

Tilmeld dig her