Den bedste måde at starte dagen på – er selvfølgelig med yoga!

13. april 2016

At dyrke yoga som det første, når du er stået op, giver en helt fantastisk følelse igennem hele dagen.
Og faktisk det tidspunkt, det er allerbedst for kroppen at dyrke yoga på!

 
“Jeg oplever at være fokuseret, når jeg træner tidligt om morgenen. Der er ikke sket så meget siden nattens søvn, og derfor er jeg mere tom og klar i hovedet. Kroppen føles heller ikke træt, som den kan opleves, når man har sovet længere end man plejer i weekenden. Jeg tager det styrkede fokus fra morgentræningen med videre til resten af dagen, og det giver en god energi. Når jeg træner tidligt om morgenen, har jeg resten af dagen foran mig. Det giver mig tid til alle de andre ting, der også skal nås, f.eks. at være sammen med familien om eftermiddagen og aftenen. Min morgentræning er et lille frirum i en ellers presset hverdag.”  

Annemarie (morgen yogini)
 

Nu er foråret kommet og har gjort det lettere at stå tidligt op, så det kan være det er nu, du skal starte en ny god vane, med at lave yoga inden du skal videre på arbejde? Vi har tidlige morgen klasser tirsdag og torsdag kl. 7.15-8.30  se mere på vores uge skema her.